Sedaj pa na glavni del sejma in na najboljše, kar je po moje pokazal.
Wilson Audio je bil zame vedno sinonim za mainstream hi-fi zvok, ki me ni nikoli privlačil ali prepričal in to je trajalo vse dokler vajeti razvoja novih zvočnikov ni prevzel ustanoviteljev sin Daryl, ki je v njihove izdelke vnesel prepotreben svež veter. Prava prekretnica v mojem gledanju na izdelke Wilson Audio pa je bil letošnji obisk prijatelja v Londonu, ki je uporabljal model Sasha DAW (sedaj Alexx V) in ki mi je pokazal, da Wilson ni več to, za kar sem ga desetletja imel. Zato sem kar veliko pričakoval od njihovega vice admiralskega modela
Chronosonic XVX v celotnem
Nagra sistemu. V tej sobi sem bil kar trikrat v dveh dneh. V nedeljo pa mi je demonstrator prijazno ustregel in zavrtel eno od mojih najljubših referenčnih plošč (LP
Vivaldi in Venice - Chasing The Dragon VALLP008) in moram reči, da nikoli in nikjer noben njihov model ni igral tako dobro kot ravno na tem sejmu. Posnel sem celo kratek video, in če mi bo uspelo, ga bom postavil za fotografijami. Meni je ta sistem zvenel najbolje na sejmu. Bil je popolno uravnotežen, nenaporen, rafiniran, tonsko dokaj naraven glede na uporabljeno elektroniko ter prefinjeno avtoritativen ko je bilo treba.
- 115D161A-9DE2-406D-A3E3-AFDBC15FF7E4.jpeg (145.26 KiB) Videno 99379 krat